Underbara lata söndag

Det är något visst med söndagar. Vilodagen som den kallas. Det är precis vad vi gjort idag. Inte gått ut, utan bara myst i soffan och tittat på film. 

En helg utan planer var precis vad vi behövde. 

Imorgon är det underbara måndag igen, lite lätt ironisk eftersom jag inte är något fan av måndagar, men man måste försöka vara lite positiv. Det är så mycket som händer på jobbet så veckorna bara springer iväg. Återigen är det snart fredag och vi sitter där på morgonen innan allt kör igång och peppar upp oss med fredagslåten. 

Ett jobb utan dessa underbara kollegor vore en plats jag inte skulle vilja vara på. De får mig att skratta och det är skönt att ha någon att dela både det ena och det andra med. Ser fram emot en utekväll med gänget om två veckor, kan inte bli annat än lika galet som vanligt. 


Ska till o boka biljetter till ÖFK:s sista hemma match, men tror det blir bara jag och Matteus denna gång. Melvin tyckte det var så kallt och var rejält rastlös sista halvlek sist. Men kul att vi till och med fick med mamma på fotboll, det händer inte ofta kan vi säga 

Vardagen | |
Upp