Års-resume

Förre nyåret firade vi hemma, bara familjen med en god middag. Iår har vi firat med vännerna Johan och Maria och deras Wille. Vi började äta redan vid 3 och det var så himla skönt. Då hann vi leka en massa innan det var dags att tänka på barnens läggning.



Början av året 2010 var endå ganska lugnt. Melvin som var liten och sov väldigt mycket. Matteus trots var jobbig men endå helt ok. Kändes som att vintern var vi mycket på resande fot så att säga. Hälsade på här och där och rände runt. Härligt med folk runt sig hela tiden.

Hann med en hel del tårtor under året
























Vi döpte Melvin i Sundsjö kyrka i Mars. Alla vänner och släkt samlade och vi hade en underbar dag







Jag gjorde oxå en förlängning av min tatuering i Mars. Den kommer att växa när det finns tid och pengar, men just nu står det stilla.




Hann även med några hockeymatcher både i stan och i Timrå innan vintern var över. Så härligt att se mitt favoritlag Timrå på plats. Kommer nog inte kunna göra det 2011 men får nöja mig med tv:n istället..

Genom en liten snabbblick ser jag vad jag ändrat mitt hår under året som gått.. Herregud, är jag aldrig nöjd


Hade kort i mars..



Rött blev det till sommaren och lite längre



Annan färg igen


Nu är vi tillbaka i det svarta, men betydligt längre har det blivit, nu är det ju axellångt iaf

Matteus tog och klippte sig själv vilket resulterade i att vi fick raka av allt hår, mamma skämtade och sa att han såg ut som en cancer patient, då var det lite humor, men i dagsläget inte lika roligt




Vi hann med ett härligt påskfirande i fjällen hos Therese och Peter. Hoppas på ett i påsk igen




Våren och sommaren kom. Det blev mycket lek i sandlådan denna sommar. Bägge barnen älskar att gräva och bygga slott..






Härliga sommar



Jag och Micke gjorde en underbar semester resa till Turkiet



Hösten var som hösten oftast är., tråkigt enligt mig. Krångel med bilar. Micke krockade Peugot och min var paj. Vi körde Saab fram till slutet av november. Då fick vi äntligen våran nya bil. Som vi antagligen blir av med nästa vecka och får klara oss med min lilla skrutt Opel., men det är en bil och den funderar.. ( Oftast )

Vintern kom igen och med den kom tröttheten och allt vad det innebär. Jag blev sjuk av parasiten i vattnet och var rejält klen i 2 veckor. Usch, hoppas den är borta nästa år så vi återigen kan njuta av vårat goda vatten i kranen.


13 december är en dag som jag inte glömmer i första taget.
Det är dagen då Micke åkte in på akuten för han trodde det var något galet med hans hjärta. Då hade han varit trött och orkeslös en längre period.

Han fick då diagnosen Akut Leukemi. Dagen efter var det snabbt upp till Umeå för vidare behandling. Dom tog en jäkla massa prover och det visade sig att läkarna i Östersund hade förhastat sig och det var istället en blodsjukdom med förkortning MDS som han har. Den kan dock utvecklas till en akut leukemi. Nu är han hemma igen och väntar på en transplantation. Det enda vi fokuserar på för 2011 är att han ska bli frisk.

Det kommer att bli ett tufft 2011 för våran familj. Men vi har bra stöd runt oss.
Jag hoppas jag snart kan se Micke så här igen. Gåendes barfota i sanden

Bloggen | | En kommentar |
Upp