Hår

Min kära dator är på lite service idag, så ska se om jag kan få till någon bild på denna skrot jag använder nu. Färgade iag håret igår. Blekte det först, vilket jag egentligen inte ville, för det sliter ju som tusan på håret. Men svårt att göra någon annan färg på ett hår som är svart utan att bleka. Sen la jag i en röd färg, som skulle vara mörk röd. Ha ha, så blev det minsan inte. Morots färg snarare. Igår tyckte jag det var skitfult. Men idag är jag tveksam. Tror jag gillar det. Är ganska åt det oranga hållet.

Har en bild, kanske inte den bästa för det är svårt att se hur färgen egentligen ser ut.






Ja så ser det ut nu iaf. Ska vänta och känna efter. Har köpt en toning som är mörkbrun/röd. Så vi får se hur jag gör. Sen är underhåret i svart och några ljusa slingor på vänster sida.


Idag har jag bilen hemma vilket känns väldigt skönt med tanke på vädret. Huga. Igår kväll var jag och Micke och spelade golf. Inte en droppe regn, dock jädrigt med mygg och flugor. Gick riktigt bra och fick göra årets första birdie oxå. På andra rundan jag spelar detta år =) Känns bra.

Ikväll är det städprojekt här hemma. Jag har varit slö hela veckan och det ser ut som någon släppt en bomb här hemma. Det är saker överallt. Men jag har verkligen inte orkat.


Vardagen | | Kommentera |
Upp