Bilder o bilder

Imorgon åker vi som sagt till fjälls. Gruvar mig en aning. Vi och alla ungar i samma rum. Trångt och bråkigt. Dels ef en liten en vaknar på nätterna och även riktigt tidigt på morgonen så det finns ingen chans att någon annan kommer få sova då. Känns riktigt jobbigt.. Men visst det lät väl gå på någe vis...


Innan vi åker imorgon eftermiddag ska vi på BVC med bägge pojkarna. Matteus har 3-års kontroll och Melvin 6-månaders. Tror oxå han ska få vaccin igen. Känns spännande att se hur långt dom bägge är och väger.




Melvin har lånat Matteus bobbycar idag. Super glad kan vi enkelt uttrycka det.




Go ungarna när det tränas att ligga på mage ikväll. Matteus sa det - Mamma det är jätte lätt ju. Ja det är det om man är snart 3 ja =) men för Melvin som bara blir mest frustrerad att inte ta sig någonstans är det mindre skoj.






Men en stund kämpade han på iaf. Väntar fortfarande på att Melvin ska börja sova hela nätter igen. Men runt 2 tiden vaknar han, varje natt.. Efter välling så är jag så trött så orkar oftast inte jag flytta han tillbaka till sin säng. Vilket resulterar i att han ligger bredvid mig och snurrar och jag sover skit. Hade hoppats på en sovmorgon denna helg äntligen, men eftersom vi inte kommer vara hemma är det loppet kört igen... Spelar ingen roll när man går och lägger sig för just att inte få sova dom timmar man behöver i sträck gör att man blir jäkligt trött.. Jämt..


Många dagar man sitter i soffan på eftermiddag och håller på att somna sittandes..
Men nångång vänder det..
Barnen | | Kommentera |
Upp